7/12/2013

Esittely: Samuli, Introduction: Samuli


"do you ever get into a weird mood where you can’t stop saying weird stuff that makes no sense and you can see it happening and you try to stop but you just can’t"
That’s basically my life in one sentence.

Yo 'sup people my name is Samuli Hokkanen and I’m an awkward guy. I hate to introduce myself, so yeah well, this might be a bit erratic or something. I'm going to turn 17 on August and I live in Helsinki (surprise!). My hobbies include running from one place to another, theatre, postcrossing, surfing on the net, reading books, checking my facts on Wikipedia and desperately Googling for my future (you know, information about different careers and stuff).
I always think in italic. I like many things, e.g.  Japan, graphic design, acting, art, whales, otters, sea, photography, music, social media, derping and friends. I dislike insects, kinkkukiusaus and winter.
Like everyone else, I had four questions to answer. I wrote them down in Finnish.

Mihin maahan matkustaisit mieluiten?
Mun mielestä ois tosi kiva matkustaa moneen paikkaan (Ruotsiin, Irlantiin, Norjaan, Islantiin…), mutta kaikkein mieluiten matkustaisin ehkä Japaniin koska sen maan kulttuuri ja muutenkin koko maa on kiinnostanut mua jo vuodesta käpy ja lehmä. Olen salaisesti siis ernu.

Mitä mielestäsi tapahtuu kuoleman jälkeen?
Alussa on varmaan vain pimeyttä ja tyhjyyttä, mutta jonkin ajan kuluttua elämä alkaa alusta.

Mitä kolmea piirrettä arvostat ihmisessä eniten? (+ perustelut)
Jeah tää on ehkä vaikein kysymys. Oon tosi huono arvioimaan ihmisiä, joko tykkään tai en tykkää. Noh mutta joka tapauksessa yritin epätoivoisesti keksiä jotain, mutta en tosiaan tiiä onko nää ne tärkeimmät asiat. Ne tuli vaan ekana mieleen. :---D
Mun mielestä on tosi tärkeetä, että ihminen ei ota kaikkea niin vakavasti vaan omaa edes jonkinlaisen huumorintajun. Johtuu varmaan siitä koska mä oon niin pelle, idk man. Ilman hauskuutta ois mun mielestä vaan tosi tylsää. Mut toki on tilanteita milloin pitää olla vähän totisempi.
 Myös se, että ottaa muut huomioon ja arvostaa muita on mun mielestä tosi tärkeetä. Ihmiset jotka ajattelee vaan itseään ja omaa etuaan saa mun pään kiehumaan. Mutta kuten totesin huumorinkin kanssa, joskus on ajateltava itseään ja se on ihan hyväksyttävää. Mutta kokoaikaista tai kovin usein toistuvaa se ei saa olla.
Mun mielestä turhanpäiväinen niuhottaminen (ja valittaminen) ovat rasittavia pidemmän päälle, eli voisin kai sanoa että ihmisen pitää osata olla rento. vAIKKA TAAS YMMÄRRÄN ETTÄ VÄLILLÄ PITÄÄ NIUHOTTAA JA SE ON HYVÄKSI KAIKILLE, mutta jos sitäkin tekee koko ajan niin no thx :--( ((Valitan itse kovin usein, mutta tiedostan sen eli onkohan se silloin hyväksyttävää? idk man idk))

Suostutko edes koskemaan kasvisruokaan?
Suostun, kasvisruoka on mun mielestä tosi hyvää ja esim. koulussa yleensä valitsenkin kasvisvaihtoehdon. Liha on kuitenkin aina välillä vaan liian hyvää, joten sekaravinto on mun mielestä vallan mainio valinta.


Kuvat:
1. Aada Eräsaari
2. Photobooth
3. Vilma Kesseli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti